BLOG O ODVISNOSTI

In dosegla sem dno …3 del

S svojimi 135 kg, bolečinami v križu, kolenih, težkim dihanjem in še težjim gibanjem, sem sedela na stolu pri zdravnici in moledovala za pomoč! Zavračala sem vsakršno dieto, saj sem vse že dobro poznala, zavračala sem psihologa, ker sem svoje otroštvo že predelala, zavrnila sem šolo zdrave prehrane, ker je predavateljica delovala precej nezdravo. NaNadaljuj z branjem “In dosegla sem dno …3 del”

Iskrenost, prvi korak do ozdravitve… 4.del

Ker je navada “železna srajca”, sem iskala hitro rešitev za izgubo kilogramov, ter še hitrejši izhod iz trenutnega depresivnega stanja. A nisem imela energije! Bila sem utrujena, brez cilja, brez znanja, brez vodiča! Popolnoma nemočna in sama! Pravzaprav nisem videla veliko možnosti. Vedela pa sem, da istih napak ne gre ponavljati, ker več kot očitno,Nadaljuj z branjem “Iskrenost, prvi korak do ozdravitve… 4.del”

Nisem sama, imam sebe…Konec!

Iskanje odgovora, na vprašanje: “zakaj jem” ni bilo enostavno. Pravzaprav, me je resnica bolela in osvobodila hkrati: Ker sem prazna! Sama skrbim za hči, borim se kot levinja za preživetje, poskrbeti moram za finance, za varnost, biti moram močna v vsakem trenutku, ker je vse odvisno od mene. Jaz nisem pomembna! Poskrbeti moram za dom,Nadaljuj z branjem “Nisem sama, imam sebe…Konec!”

%d bloggers like this: